De som reser med Apollo till Asien i vinter får en behaglig inledning på sin semester. Genom samarbeten med några av världens bästa flygbolag, som prisbelönta Qatar Airways och Thai Airways, erbjuds generösa och bekväma säten, fantastisk service och utsökt mat ombord.

Apollo erbjuder ett brett utbud av destinationer i Asien, där några av de exotiska resmålen är Vietnam, Thailand, Sri Lanka och Goa, Indien. Här byts vinterkyla och mörker ut mot tropisk värme, paradisstränder och en stressfri vardag – något som många svenskar längtar till i vinter. För den som vill uppleva något mer utöver den vanliga chartersemestern finns även kryssningar, rundresor och kombinationsresor till ett flertal olika destinationer i Asien att välja på.

En het trend som Apollo ser i vinter är Thailand som träningsdestination. Det träningshotell som har kommit att bli extra populärt bland Apollos resenärer är Thanyapura Sports Hotel i Phuket – Sydostasiens största sporthotell. Bokningarna av resor till Thanyapura har till exempel ökat med hela 250 procent sen föregående år. Här finns något för alla ambitionsnivåer och sportfaciliteter i världsklass, med 50 olika träningspass i veckan att välja bland.

– Från och med den 10 december erbjuder Apollo även 6-dagarsresor till Thanyapura med avresa från Arlanda. Ett perfekt alternativ för den som inte vill eller har möjlighet åka på en längre semester men som ändå vill komma iväg till ett varmare klimat, grönskande omgivningar och fantastiska träningsmöjligheter. Dessutom är denna reslängd väldigt praktiskt just i år då jul och nyår inte bjuder på så många lediga dagar, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager.