Udaipur i Indien är enligt momondo ett av 2016-års mest prisvärda resmål. Taxiresor, öl, mat och övernattning på hotell är vanliga kostnader på semestern. Dessa jämförelsepriser ligger till grund för momondos lista för det kommande årets budgetdestinationer.

– Vi ser i våra undersökningar att många svenskar planerar sin resa långt i förväg. Vill man även veta vart man skall resa för att få ut mycket av reskassan när det kommer till nöjen och boenden ger årets lista en massa bra tips, säger Robin Eriksson, Sverigechef på momondo.

I Udaipur frodas den gamla, indiska mystiken med rajput-palats, ornamenterade tempel och smala, vindlande gångar. Staden är relativt fri från turister och här finns mycket att upptäcka till ett lågt pris. “Österns Venedig” ligger belägen på den vackra landsbygden och har fått sitt namn efter det nätverk av sjöar som finns i stan. Promenera runt på de kummindoftande basarerna, klättra upp på Kumbhalgarh-fortets murar eller inspektera maharadjans samling av exklusiva gamla bilar.

Källa: momondo