Den klassiska drömstranden ska ha korallsand, palmer och turkosblått vatten. Att vattnet är varmt och omgivningen lugn är också viktigt enligt Vings undersökning Resepanelen från januari 2015. De frågade Vings produktionschefer, som bland annat ansvarar för hotellkontraktering, vilka drömstränder som finns på deras personliga topplista.

– Jag tror att de allra flesta av oss någon gång drömt om den där perfekta stranden med pudervit sand och att kanske till och med få ha en del av stranden helt för sig själv. Själv fick jag nypa mig i armen när jag tog morgonpromenader på Eagle Beach på Aruba, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Aswem Beach GoaProduktionscheferna hör till Vings mest beresta medarbetare och har besökt många drömstränder runt om i världen. Och en av deras favoritstränder var Aswem Beach i Goa:

En underbar strand med gott om plats där alla som övervintrar i Goa samlas varje söndag. Den är även ypperlig för långa promenader och magiska solnedgångar. Solstolarna tillhör de charmiga beachhaken och man kan beställa mat och dryck en hel dag och landa under hundralappen. Vill du äta riktigt gott slinker du in på den populära franska strandrestaurangen La Plage där man gärna kan tillbringa en hel dag.

Källa: Ving