Jubileumshotellet Pullman New Delhi Aerocity har 270-rum och är beläget i det trendiga området Aerocity intill Indira Gandhi International Airport, Sydasiens mest trafikerade flygplats. Hotellet erbjuder ett stort urval av restauranger samt ett stort spa och hälsoklubb med pool.

– Det känns otroligt stort att vi nu kan fira vårt 100:e Pullmanhotell i världen. Vi öppnade det första hotellet i Bangkok 2008 och sedan dess har Pullman blivit den mest dynamiska hotellkedjan i Asien och Stillahavsområdet, med 60 hotell i regionen och nu alltså totalt 100 hotell i hela världen, säger Michael Issenberg, koncernchef på AccorHotels i Asien och Stillahavsområdet.

I januari 2016 öppnar AccorHotels även sitt första Pullman-hotell i USA när Pullman Miami Airport (tidigare Sofitel Miami) slår upp portarna. Hotellet har 278 rum och sviter och kommer erbjuda ett flertal olika restauranger samt möjligheter till sport och aktiviteter.

– Våra Pullman-hotell är mycket uppskattade, inte minst bland våra affärsresenärer men även bland semesterfirare. New Delhi och Miami är två spännande destinationer som blir allt viktigare för våra skandinaviska resenärer, säger Jan Birklund, försäljningschef på AccorHotels i Skandinavien.